انیمۀ دایی ای از دنیای دیگر؛ داستان شاد یک دایی جادوگر

به گزارش وبلاگ حرفه گرگان، یکی از ژانر های پرطرفدار در انیمه ها و داستان های ژاپنی ژانر ایسِکای (Isekai) است. کلمۀ ایسکای به معنی دنیای دیگر است. ویژگی اصلی انیمه های ایسکای این است که شخصیت اصلی شان وارد یک دنیای تخیلی و افسانه ای می گردد و در آنجا مبارزه می نماید. اولین رمان مدرنی که در قالب این ژانر نوشته شد جنگجویی از دنیای دیگر نام داشت که هاروکا تاکاچیهو در سال 1981 آن را نوشت.

انیمۀ دایی ای از دنیای دیگر؛ داستان شاد یک دایی جادوگر

به گزارش وبلاگ حرفه گرگان؛ انیمۀ سریالی دایی ای از دنیای دیگر هم به طور کلی در قالب همین ژانر جا می گیرد، اما به نوعی آن را معکوس نموده است. در این سریال کمدی، یک نفر که قبلا به یک دنیای تخیلی رفته حالا دوباره به این دنیا برمی گردد. داستان سریال با جوانی به نام تاکافومی آغاز می گردد که می فهمد دایی اش بعد از هفده سال که در کما بوده به هوش آمده است. تاکافومی به بیمارستان می رود و با دایی اش دیدار می نماید. دایی تاکافومی که یوسوکه نام دارد به او می گوید که در این هفده سال در یک دنیای دیگر زندگی می نموده و ماجراجویی ها و مبارزه های زیادی را پشت سر گذاشته و علاوه بر این ها کلی قدرت های جادویی پیدا نموده است.

تاکافومی اول فکر می نماید دایی اش دیوانه شده، اما بعد از اینکه یوسوکه بطری آب را با قدرت های جادوییش به حرکت درمی آورد تاکافومی باور می نماید که حرف های دایی اش حقیقت دارند. تاکافومی که تنها زندگی می نماید دایی اش را به خانۀ خودش می برد تا با هم زندگی نمایند. او از قدرت های جادویی یوسوکه برای ساختن ویدئو های عجیب استفاده می نماید و آن ها را در یوتیوب قرار می دهد تا از بازدید فیلم ها پول دربیاورند. کار دیگری که تاکافومی باید بکند این است که دایی اش را با پیشرفت های تکنولوژی و تغییرات فرهنگی که در این هفده سال رخ داده آشنا کند.

این سریال یک کمدی بی مقدار مفرح و بامزه است که تک تک موقعیت هایش مجذوب کننده و دلپذیر از کار درآمده اند. همان سکانس اولی که دایی می خواهد قدرت های جادویی اش را با فرمان دادن به بطری آب ثابت کند، مخاطب را حسابی می خنداند. ناآشنایی دایی با پیشرفت ها و تغییرات این دنیا و اشتیاق تاکافومی برای شنیدن ماجرا های آن دنیا باعث می گردد که این دو نفر دائما با حرف هایشان یکدیگر را متعجب نمایند یا به شوق بیاورند. این تعجب ها و احساسات اغراق آمیز شخصیت ها واقعا تماشایی و خنده دار هستند.

یکی دیگر از عناصر داستان که بسیار شیرین و مجذوب کننده از کار درآمده علاقۀ دیوانه وار دایی به بازی های ویدئویی و به خصوص کنسول بازی سِگا است که هفده سال قبل در اوج بوده و حالا (یعنی در سال 2017 که دایی از کما بیرون آمده) دیگر اصلا فراوری نمی گردد. هر بار که تاکافومی یک سوال جدی و عمیق دربارۀ مهم ترین جنبه های زندگی دایی اش از او می پرسد، جواب یوسوکه در نهایت یک ربطی به سگا و بازی های ویدئویی پیدا می نماید؛ این چیزی است که تاکافومی را بدجوری عصبانی می نماید و مخاطب را به خنده می اندازد.

شخصیت پردازی سریال آنقدر خوب است که از همان دقایق ابتدایی قسمت اول مخاطب با این دو نفر احساس همدلی و نزدیکی پیدا می نماید و یک جور هایی خودش را عضوی از این خانوادۀ دونفره احساس می نماید. علاوه بر موقعیت های کمدی و شوخی های کلامی، شوخی های بصری سریال هم فوق العاده هستند؛ احساسات شخصیت ها با سایه و نور و درخشش عینک آن ها به ما نشان داده می گردد و همۀ این ها به برترین و بامزه ترین شکل اتفاق می افتند. این از آن انیمه هایی است که بعد از تماشا هر قسمتش، با اشتیاق و هیجان به سراغ قسمت بعدی خواهید رفت. (این سریال در فارسی با عنوان عمویی از دنیا دیگر منتشر شده است).

  • امتیاز: 8.0/10
  • تاریخ انتشار: از 15 تیر
منبع: فرارو

به "انیمۀ دایی ای از دنیای دیگر؛ داستان شاد یک دایی جادوگر" امتیاز دهید

2 کاربر به "انیمۀ دایی ای از دنیای دیگر؛ داستان شاد یک دایی جادوگر" امتیاز داده اند | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "انیمۀ دایی ای از دنیای دیگر؛ داستان شاد یک دایی جادوگر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید