طبخ و ارسال غذای بیرون بر ضدعفونی شده با گذر از تونل ضدعفونی در دوران شیوع کرونا
به گزارش وبلاگ حرفه گرگان، تونل ضدعفونی یکی از مطمئن ترین راه ها برای تهیه غذای بیرون بر از رستوران ها در دوران شیوع کرونا است.
چند ماهی است تمام جهان با ویروسی به نام کرونا (COVID 19) دست وپنجه نرم می کند. این ویروس از طریق تنفس و تماس منتقل می شود و همین امر کنترل آن را سخت کرده است. چنین واکنشی به یک بیماری تا به امروز در جهان بی سابقه بوده است. بسیاری مجبور شده اند کسب و کارهای خود را تعطیل کنند. پروازها کنسل شده، فعالیت رستوران ها به شکل بیرون بر شده و نقاط مهم گردشگری خالی از گردشگر شده است. کرونا، در خانه می مانیم و فاصله گذاری اجتماعی به داغ ترین موضوعات روز در تمامی کشورهای جهان تبدیل شده است و رعایت اصول اولیه بهداشتی همچون شست وشوی مداوم دست ها و استفاده از ماسک و دستکش اکیداً پیشنهاد می شود.
هر روز آمار جدیدی از تعداد مبتلایان به ویروس کرونا منتشر می شود و هنوز معین نیست این شرایط قرار است تا کی ادامه داشته باشد. آیا راه چاره این مساله، قرنطینه خانگی تا زمانی نامعین است؟ در این شرایط بحرانی که مردم دچار ترس و هراس شده اند چه کاری می توان برای حفظ کسب و کارها و اعتماد دوباره مردم انجام داد؟
در این بین جای رستوران ها بسیار خالی است، زیرا رستوران ها همیشه مکانی برای دورهم جمع کردن مردم، برگزاری مناسبت های مختلف در کنار خانواده و دوستان همراه با چشیدن طعم غذاهای اصیل ایرانی بوده است. در این شرایط رستوران ها چگونه می توانند به خدمت رسانی دوباره خود ادامه دهند؟
مجموعه رستوران های ارکیده و ارسال غذای بیرون بر سالم و ضدعفونی شده
مجموعه رستوران های ارکیده با بیش از 60 سال تجربه به همراه 6 شعبه در استان های تهران، البرز و مازندران تدابیری اندیشیده و با اولویت قرار دادن مشتریان خود و لزوم رعایت تمامی موارد بهداشتی و ضدعفونی کردن اجسام از آلودگی ها، امکان ارسال غذای بیرون بر باکیفیت را در زمان شیوع ویروس کرونا فراهم کرده است. اما این غذای بیرون بر چه معیناتی باید داشته باشد؟
این غذای بیرون بر باید بتواند تمامی اصول بهداشتی را رعایت کرده و در شرایط فعلی جهان دلیل قانع کننده برای سفارش در فکر مشتریان به وجود بیاورد. در رستوران ارکیده مواد اولیه قبل از ورود به آشپزخانه از این تونل عبور داده می شوند. بعد از طبخ غذا و بسته بندی اصولی، پک ها مجددا از تونل ضدعفونی عبور داده می شوند. راننده نیز با عبور از تونل، بسته غذا را به درب منزل مشتریان می رساند.
اقدام مثبت دیگری که رستوران ارکیده در راستای مسئولیت اجتماعی خود انجام داده در نظر گرفتن نیروهایی است که محدوده رستوران را به طور مرتب ضدعفونی می کنند. حال بیایید با هم ببینیم تونل ضدعفونی چیست که ارکیده را قادر ساخته در شرایط بحرانی جهان دوباره با کباب ها و جوجه فسنجانی اش مهمان خانه های ما شود.
20 ثانیه حضور در تونل ضدعفونی مساوی است با ضدعفونی کامل از تمامی آلودگی ها
این یونیت اولین تونل ضدعفونی کننده هوا و انسان است که بر اساس اشعه پنهان UV با خروجی صفر و گاز O3 کنترل شده طراحی شده است. O3 یک ضدعفونی کننده قوی است که 3000 برابر بیشتر از کلر قدرت دارد؛ ولی برخلاف ضدعفونی کننده های دیگر همچون کلر هیچ مواد سمی یا مضر نداشته و از آنجا که این میزان گاز اوزون واکنش پذیر و ناپایدار است، بعد از 5 تا 10 دقیقه تبدیل به اکسیژن می شود و به همین دلیل هیچ تاثیر منفی روی انسان ها ندارد. این گاز روی میکروب ها و ویروس ها تاثیر عمیقی می گذارد. برای حاشیه امنیت بالا، این دستگاه به گونه ای تعریف شده که برای افراد دچار بیماری های تنفسی، خانم های باردار و بچه ها هیچ ضرری به همراه ندارد.
تمامی افرادی که در رستوران ارکیده مشغول به فعالیت هستند موظفند قبل از ورود به تونل، در پادری مخصوص، کف کفش هایشان را با محلول ضدعفونی کننده، پاک سازی کنند. بعد از ورود به تونل نیز سه بخش برای ضدعفونی شدن وجود دارد:
در مرحله اول همه پارتیکل های موجود روی بدن از طریق اشعه UV دریافت می شود. سپس دوش هوا با محلولی ضعیف از گاز O3 اجرا شده و در آخر عملیات ضدعفونی دوباره از طریق اشعه پنهان UV انجام می شود. حالا کارکنان ارکیده می توانند با اطمینان خاطر از این تونل خارج شده و غذای مشتریان خود را آماده و ارسال کنند. لازم به ذکر است که برای ضدعفونی کامل در این تونل 20 ثانیه زمان لازم است.
اگر دلتان برای طعم غذاهای بهترین رستوران تهران تنگ شده و از طرفی هم رعایت بهداشت برایتان بسیار مهم است، می توانید با اطمینان خاطر از ارکیده سفارش بدهید. برای ارتباط با ارکیده راه های زیادی وجود دارد. شما می توانید با رستوران ارکیده تماس بگیرید و غذای خام یا آماده سفارش بدهید و در درب منزل تحویل بگیرید یا می توانید به صورت آنلاین از اسنپ فود سفارش دهید. راه دیگر نیز است که با مراجعه حضوری به رستوران غذای خود را تحویل بگیرید و در منزل کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
قطعات تشکیل دهنده دستگاه ضدعفونی
قطعات تشکیل دهنده دستگاه ضدعفونی شامل لامپ UV، فیلتر G4، فن سیرکولاتور و میکسیم باکس است. فیلتر G4 استفاده شده در این دستگاه با امکان عدم خروج زیاد نورفرابنفش (اشعه UV) در دراز مدت موجب عدم حساسیت های پوستی می شود. لامپ UV این تونل نیز موجب از بین رفتن ویروس ها، میکروب ها و نگه داشتن آن در فضایی خارج از محدوده خطر می شود. فن سیرکولاتور نیز با توزیع و انتشار گاز اوزون در کل فضا، هوای پرسرعتی را در قسمت خروجی ایجاد می کند.
منبع: کجارو