21 بازیکن ذوبآهن در اختیار نیستند، سرمربی و 4 بازیکن در هتل

به گزارش وبلاگ حرفه گرگان، از هفته پنجم رقابتهای لیگ برتر طبق برنامه امروز ذوب آهن میزبان تیم شهرخودرو است و در حالی که چند ساعت به شروع این بازی مانده، تیم اصفهانی در شرایط بحرانی به سر می برد.

21 بازیکن ذوبآهن در اختیار نیستند، سرمربی و 4 بازیکن در هتل

تست کرونا 18 بازیکن تیم ذوب آهن مثبت اعلام شده و 3 بازیکن این تیم نیز در اختیار تیم ملی جوانان هستند تا رضایی در مجموع 21 بازیکن خود را برای این ملاقات در اختیار نداشته باشد.

از 35 بازیکن ذوب آهن که به سازمان لیگ معرفی شده اند، تنها 14 بازیکن در اختیار سرمربی قرار دارند که از این 14 بازیکن 6 نفر نه تنها در هیچکدام از ملاقاتهای این تیم حضور نداشته اند، بلکه تا به امروز در لیست 18 نفره هم نبوده اند و تنها 5 بازیکن از این 14 نفر در بین بازیکنانی هستند که در 4 بازی قبلی بیشتر مورد استفاده قرار گرفته اند.

اردوی ذوب آهن شب گذشته کنسل شد و از صبح امروز رحمان رضایی به همراه 4 بازیکن در هتل پیروزی اصفهان اردوی این تیم را تشکیل داده اند و این در حالی است که تعیین نیست این بازی از ساعت 15 امروز شروع می گردد یا خیر.

منبع: خبرگزاری مهر

به "21 بازیکن ذوبآهن در اختیار نیستند، سرمربی و 4 بازیکن در هتل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "21 بازیکن ذوبآهن در اختیار نیستند، سرمربی و 4 بازیکن در هتل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید