طرز تهیه چوروس؛ دسر مجذوب کننده اسپانیایی
به گزارش وبلاگ حرفه گرگان، چوروس دسری اسپانیایی است که شبیه بامیه خودمان است؛ با این تفاوت که نوع سرو آن فرق دارد و شهد بامیه را هم ندارد.
.
چوروس نوعی شیرینی هست که در اسپانیا و پرتقال پخته میگردد و شبیه به بامیه خودمون هست یا حتی بهتر بگیم خود بامیه هست فقط ما بامیه رو بعد از پخت داخل شربت یا شیره قرار می دیم، ولی برای شیرین کردن چوروس شکر سفید رو با دارچین ترکیب می نمایند.
وقتی چوروس در روغن سرخ شد روش شکر و دارچین می ریزند و با هات چاکلت یا شکلات داغ سرو مینمایند. در اسپانیا چوروس رو به صورت طویل و دراز و گاهی گره خورده پخت مینمایند
شکر قهوه ای: 2 ق غ
نمک: نصف ق غ
مارگارین یا کره: یک سوم فنجان
آرد: 1 فنجان
تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
عصاره وانیل: 1 ق چ
شکر: یک چهارم فنجان
دارچین: 1 ق چ
1. ابتدا کره، شکر قهوه ای، نمک و یک فنجان آب را در تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شده و مواد آغاز به جوشیدن کند.
2. تابه را از روی حرارت بردارید و آرد را بیافزایید و با قاشق چوبی خوب مخلوط کنید تا خمیری یکدست درست گردد.
3. دو عدد تخم مرغ را در ظرفی دیگر بشکنید و هم بزنید تا باز گردد، وانیل را افزوده و مخلوط کنید. سپس به خمیر افزوده و خوب ورز دهید تا به خورد آن برود.
4. خمیر را داخل قیف بریزید، سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را به شکل های دلخواه داخل سینی بریزید.
5. بامیه ها را برای 10 الی 12 دقیقه در فری که با دمای 220 درجه سانتی گراد گرم شده بپزید، بعد از اینکه بامیه ها پف کردند برای چند دقیقه گریل را روشن کنید تا برشته شوند.
6. در این فاصله دارچین و پودر شکر را با هم مخلوط نموده و در ظرفی بریزید، بامیه ها را از فر خارج نموده و در این مخلوط بغلطانید و سرو کنید.
منبع: فرادید