کیک خیس موز و گردو
به گزارش وبلاگ حرفه گرگان، کیک خیس از محبوب ترین کیک ها برای پذیرایی و سرو در مهمانی ها و دورهمی های محبت آمیز است.
به دلیل بافت نرم و در عین حال منسجمی که کیک خیس موزی دارد و همچنین طعم و عطر بی نظیر موز، بسیاری علاقه مندند که این کیک را در خانه تهیه نمایند. طرز تهیه کیک خیس موز و گردو را در وبلاگ حرفه گرگان بخوانید.
مواد لازم
- آرد 2 و ¼ لیوان فرانسوی دسته دار
- تخم مرغ 4 عدد
- شیر موز 1 لیوان فرانسوی دسته دار
- موز 1 عدد
- روغن مایع ½ لیوان فرانسوی دسته دار
- وانیل نوک قاشق چایخوری
- شکر 1 لیوان فرانسوی دسته دار
- گردو خرد شده ½ لیوان فرانسوی دسته دار
- بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک خیس موز و گردو
- برای درست کردن کیک خیس موز و گردو ابتدا فر را روشن نموده و در دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم گردد. در این فاصله مایه کیک را آماده کنید. تخم مرغ، شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید. این کار را به مدت 10 دقیقه با همزن دستی یا برقی روی دور متوسط انجام دهید. سپس شیرموز و روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط گردد.
- آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و 3 بار الک کنید. بعد از سه بار الک کردن باید مقدار آرد 2 و ¼ لیوان فرانسوی دسته دار باشد. ترکیب آرد بیکینگ پودر را به تدریج به مایه کیک اضافه کنید و حین اضافه کردن با لیسک مرتب هم بزنید تا آرد گوله نگردد.
- موز و گردوی خرد شده را به مایه کیک خیس موزی اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید.
- کف و دیواره های قالب کیک را چرب کنید و کف قالب کاغذ روغنی بیندازید. بهترین نوع قالب برای درست کردن انواع کیک خیس قالب کمربندی است چون کیک خیلی راحت از این قالب ها جدا می گردد. مواد مایه کیک خیس موزی را در قالب کمربندی بریزید. قالب را به مدت 40 دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید تا بپزد.
- در صورت تمایل کیک خیس موزی را باخامه فرم گرفته قنادی یا شکلات آب شده تزیین کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع کیک کیک شیر داغ؛ عصرانه دلچسب را مطالعه کنید.
منبع: پیام دلتا
تاریخ انتشار: 16 آبان 1399
آخرین بروزرسانی: 16 آبان 1399
گردآورنده: herfe-gorgan.quiz1.ir
شناسه مطلب: 16500
به "کیک خیس موز و گردو" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "کیک خیس موز و گردو"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید