یوونتوس 2-0 کالیاری؛ رونالدو با گل برگشت

به گزارش وبلاگ حرفه گرگان، یوونتوس در دیداری خانگی پیروز شد با نتیجه 2-0 کالیاری را شکست بدهد.

یوونتوس 2-0 کالیاری؛ رونالدو با گل برگشت

به گزارش گروه ورزشی وبلاگ حرفه گرگان، کریس رونالدو که به دلیل ابتلا به کرونا در دیدارهای اخیر بیانکونری غایب بود، در بازگشت به ترکیب این تیم دو گل زد تا تیمش برابر کالیاری به رجحان 2-0 برسد.

دو تیم بازی را متعادل شروع کردند و در دقایق ابتدایی یکی دو موقعیت نصفه و نیمه روی دروازه ها ایجاد شد اما گلی به ثمر نرسید. در دقیقه 11، روی همکاری آدریان رابیو و آلوارو موراتا، این فدریکو برناردسکی بود که توانست دروازه کالیاری را باز کند اما داور به دلیل آفساید این گل را نپذیرفت.

در ادامه این یوونتوسی ها بودند که توپ و میدان را در اختیار گرفتند و کاملا بر بازی مسلط شدند. در دقیقه 25، چیزی نمانده بود که روی پاس موراتا، رونالدو در موقعیت گلزنی قرار بگیرد اما حضور به موقع والوکیه ویچ، دروازه کالیاری را نجات داد.

رجحان یوونتوسی ها ادامه پیدا کرد تا اینکه در دقیقه 38 سرانجام رونالدو توسط قفل دروازه کالیاری را باز کند. ستاره پرتغالی که با پاس موراتا صاحب موقعیت شده بود، با یک حرکت در عرض درون محوطه جریمه و در حالی که توسط سه مدافع حریف تحت فشار بود، با یک شوت دیدنی توپ را به گوشه دروازه کالیاری فرستاد.

فشار حملات یووه بعد از این گل ادامه پیدا کرد و رونالدو چهار دقیقه بعد خود و تیمش را دو گله کرد. این بار روی یک ضربه کرنر بود که توپ با ضربه سر مریح دمیرال مقابل رونالدو نهاده شد و او هم با فرصت طلبی کار را تمام کرد.

در دقایق سرانجامی نیمه اول باز هم این تیم میزبان بود که توپ و میدان را در اختیار داشت اما در نهایت توپ دیگری از خط دروازه ها عبور نکرد و این نیمه با همان دو گل به سرانجام رسید.

نیمه دوم را هم یوونتوس بهتر شروع کرد و در دقیقه 52 چیزی نمانده بود که روی کرنر خوان کوادرادو، دمیرال به یک ضربه سر قدرتمندانه دروازه حریف را باز کند اما توپ به تیر دروازه برخورد کرد.

سه دقیقه بعد، روی یک حرکت تیمی خوب، رونالدو در حالی که می توانست هت تریک کند، توپ را رها کرد تا برناردسکی ضربه را بزند اما توپ بعد از برخورد به بازیکن کالیاری به کرنر رفت.

در ادامه این تیم میهمان بود که صاحب چند موقعیت خوب شد اما نتوانست از آنها استفاده کند. در دقایق سرانجامی یوونتوسی ها بار دیگر بر بازی مسلط شدند اما توپ دیگری از خط دروازه ها عبور نکرد و بازی با نتیجه 2-0 به سود یووه به سرانجام رسید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "یوونتوس 2-0 کالیاری؛ رونالدو با گل برگشت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "یوونتوس 2-0 کالیاری؛ رونالدو با گل برگشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید