از فراوری تا استفاده و نگه داری یخچال تاپینگ پیتزا
به گزارش وبلاگ حرفه گرگان، دستگاه تاپینگ پیتزا در آشپزخانه های صنعتی و بزرگ یکی از وسایل مهم کار به شمار می آید، از این رو باید در خرید و سفارش آن دقت بسیاری داشت.

برای ساخت یک تاپینگ پیتزا چندین مرحله باید طی گردد که در اینجا گام به گام مراحل را برای شما شرح خواهیم داد.
یخچال تاپینگ پیتزا- مرحله اول : سفارش مشتری است، به گونه ای که یک تاپینگ با توجه به درخواست و احتیاجات مشتری و هدایت و مشاوره هایی که در اختیارش قرار داده می گردد، ساخته خواهد شد. در نتیجه، مرحله اول ابعاد و میزان های تاپینگ پیتزا طراحی خواهد شد.
- مرحله دوم : برش دادن ورقات فلزی و پروفیل در ابعاد و میزان های تایید شده به وسیله مشتری می باشد.
- مرحله سوم : شامل میزان زدن و معین خطوط و خم کاری که به وسیله دستگاه خم برک انجام می گردد، می باشد.
- مرحله چهارم : مونتاژ قطعات و جوشکاری آن ها و نصب چهار عدد چرخ بر روی کلاف در این مرحله صورت می گیرد؛ سپس دستگاه را برای رنگ آمیزی به کوره می فرستند و برای تست آماده سازی می گردد.
- مرحله پنجم : عایق بندی دستگاه تاپینگ پیتزا انجام می گردد. همان طور که گفتیم؛ طبق مراحل قبل، طراحی ابعاد و میزان ها معین شدند و برش و نصب کلاف پروفیل صورت گرفت و ورقه های استیل بر روی هم سوار شدند و در مرحله پنجم نوبت به فوم کشی داخل دستگاه می رسد. فوم ها را به میزان های از قبل معین شده برش داده و تمامی قسمت های داخلی دستگاه اعم از دیواره ها،کف، پشت و نمای دستگاه عایق بندی می گردد.
- مرحله ششم : مرحله تست کردن اولیه و تست نهایی قطعات دستگاه تاپینگ پیتزا است. در این مرحله آگاه شدن از درست کار کردن قطعات دستگاه و بعلاوه چک کردن لوله کشی های داخل دستگاه و اطمینان از عدم نشتی لوله ها بسیار حائز اهمیت می باشد.
- مرحله هفتم : که مرحله انتهایی می باشد، درب های تاپینگ پیتزا بر روی دستگاه نصب می گردد. در آخر دستگاه برای کنترل نهایی، مجددا به وسیله مسئول کنترل و کیفیت دستگاه مورد آنالیز قرار گرفته و در صورت تایید، سیستم برق کشی و گاز یخچال تنظیم می گردد. پس از طی تمامی مراحل، دستگاه بسته بندی شده و آماده تحویل به مشتری می گردد.
ابعاد و میزان های تاپینگ پیتزا به چه صورت است؟
همان طور که قبلا گفته شد؛ تاپینگ پیتزا در ابعاد و میزان های درخواستی مشتری و متناسب با پروژه هایی که دارد، طراحی و ساخته می گردد؛ ولی به طور معمول ابعاد و میزان هایی برای یک تاپینگ در نظر گرفته می گردد که کاربرد بیشتری داشته و بیشتر مورد استقبال قرار می گیرد.
یک دستگاه تاپینگ پیتزا به طور معمول دارای ظروف بن ماری 6 عددی، 8 عددی و 10 عددی است که با توجه به تعداد ظروف، ابعاد دستگاه تغییر می نماید.
میزان طول تاپینگ پیتزا دارای 6 عدد ظرف بن ماری 120 سانتی متر، تاپینگ پیتزا دارای 8 عدد ظرف بن ماری 150 سانتی متر و 10 عدد ظرف بن ماری 190 سانتی متر می باشد. این میزان ها بسته به پروژه ای که مورد استفاده قرار می گیرد قابل تغییر به ظروف بیشتر و ابعاد بیشتر می باشد.
نحوه نگهداری تاپینگ پیتزا که در طول عمر آن تاثیر گذار است.
موارد زیاد و نسبتا ساده ای وجود دارد که با توجه و بکارگیری این اصول می توانید در افزایش طول عمر و کارکرد تاپینگ پیتزا که در اختیار دارید، تاثیر بسزایی بگذارید. ما در ادامه مواردی را خواهیم گفت که در طول عمر تاپینگ پیتزا شما تاثیر گذار خواهد بود.
اگر چه استفاده از متریال و قطعات مرغوب در دستگاه، تاثیر و اهمیت بسیاری در طول عمر یک دستگاه برقی دارد؛ اما نحوه نگهداری آن، از فرسوده شدن زود هنگام آن جلوگیری خواهد نمود.
در ابتدا احتیاج است بدانید که تاپینگ پیتزا شما از کدام نوع است؟
تفاوت تاپینگ پیتزا زیر یخچالی و زیر فریزر دار و نحوه نگهداری هر کدام
بعضی از افراد ضمن خرید یک دستگاه تاپینگ پیتزا که در زیر میز آن یخچال قرار گرفته است، از تاپینگ خود توقع سرمایش بیشتر و در حد یک تاپینگ فریزر دار را دارند که خب توقع بی جایی است.
هنگامی که انتخاب ما تاپینگ یخچال دار است باید بدانیم طبیعتا دمای بین 3 الی 5 درجه را خواهیم داشت؛ اینکه دما را تا صفر بیاوریم و توقع سرمایش بسیار داشته باشیم، باعث صدمه وارد کردن به کمپرسور و جمع شدن آب در زیر فایل تایپینگ پیتزا و ایجاد برفک می گردد که به مرور زمان زنگ زدگی خط جوش ها و فرسودگی تاپینگ را شاهد خواهیم بود. پس برای داشتن دمای زیر صفر درجه، انتخاب ما باید یک تاپینگ فریزر دار باشد.
درب های تاپینگ پیتزاطریقه نگهداری از درب های تاپینگ پیتزا به چه صورت است؟
مسئله بعدی که احتیاج است به آن اشاره ای داشته باشیم؛ درب های تاپینگ پیتزا می باشد. معمولا سیستم این درب ها به صورت مگنتی بوده به طوری که آهن ربا هایی در قسمت نوار قرار داده شده است که پس از بسته شدن، درب محکم به بدنه فلزی تاپینگ چسبیده می گردد و باعث عدم جریان هوا به بیرون شده که این خود در طول عمر تاپینگ بسیار تاثیر گذار است.
پس باز و بسته کردن درب ها باید با دقت و به آرامی صورت پذیرد؛ چرا که در صورت تغییرات دمایی و ورود هوا به داخل یخچال، فشار زیادی به کمپرسور وارد می گردد و باعث کاهش طول عمر تاپینگ خواهد شد.
طریقه مراقبت از میز کار تاپینگ پیتزا به چه صورت است؟
هنگام استفاده از میز کار تاپینگ پیتزا توجه داشته باشید که اگر احتیاج به کات کردن مواد اولیه دارید از یک تخته چوبی بر روی میز تاپینگ بهره ببرید؛ چرا که کات کردن مستقیم مواد بر روی میز باعث ایجاد صدمه به میز کار می گردد. بعلاوه ایجاد فشار بیش از حد به میز کار در طولانی مدت باعث خم شدن میز کار به سمت پایین و خراب شدن لولا و چفت نشدن درب ها خواهد شد.
صنایع برودتی تکنیک سرد ایران با مدیریت مهندس عرفانی واتکا به علم نوین وبه پشتوانه پی ساخت برترین تجهیزات برودتی بوده و در راستای کسب رضایت مشتریان افتخار داریم محصولات خودرا از نظر کمیت وکیفیت و قیمت قابل تامل و رقابت با محصولات مشابه وارداتی دانسته و توانسته است گامی موثر در جهت خود کفایی وصرفه جوی ارزی کشور بردارد
- یخچال های صنعتی ، انواع تاپینگ های بستنی ، یخچال های قنادی
- فریزرهای میزی و یخچال های میزی
- فریزرهای شوک فریز
- یخچال های ایستاده
- گارانتی 2 ساله بی قید و شرط