سقوط قیمت جهانی طلا به کمترین میزان در هفته گذشته

به گزارش وبلاگ حرفه گرگان، بهای جهانی طلا امروز دوشنبه به کمترین میزان خود در یک هفته گذشته تنزل کرد و به سطح یکهزار 898 دلار و 28 سنت رسید.

سقوط قیمت جهانی طلا به کمترین میزان در هفته گذشته

به گزارش گروه مالی وبلاگ حرفه گرگان، افزایش ارزش شاخص جهانی دلار و پیشرفت نداشتن مذاکرات مربوط به بسته محرک مالی جدید در آمریکا سبب شده تا بهای فلز زرد رو به کاهش گذارد.

اکنون هر اونس طلا با 0.1 درصد افت به سطح یک هزار و 898 دلار و 28 سنت رسیده است.

همچنین در اواسط ماه اکتبر (24 مهرماه) نیز بهای جهانی طلا به کمترین میزان خود یعنی یک هزار و 890 دلار و 19 سنت تنزل کرد.

علاوه براین در بازار های آمریکا نیز هر اونس طلا با 0.3 درصد افت یک هزار و 899 دلار و 30 سنت معامله شد.

امروز (دوشنبه) شاخص ارزش دلار در برابر سبد ارز های معتبر جهانی با صعود 0.2 درصدی روبرو شده و این مساله سبب شد بهای جهانی طلا کاهش یابد.

آخرین معاملات منتهی به جمعه (2 آبان) نیز بهای جهانی هر اونس طلا با 0.26 درصد افزایش به یک هزار و 908 دلار و 97 سنت صعود کرد.

از آغاز سال جاری میلادی، بهای فلز زرد به سبب اتخاذ سیاست های شدید انبساطی پولی از سوی بانک های مرکزی جهان با رشد 26 درصدی روبرو شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "سقوط قیمت جهانی طلا به کمترین میزان در هفته گذشته" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سقوط قیمت جهانی طلا به کمترین میزان در هفته گذشته"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید