فوت وفن مصرف جینسنگ؛ گیاه دارویی معجزه گر و شفابخش

به گزارش وبلاگ حرفه گرگان، جینسنگ را گیاه سحرآمیز و معجزه کننده می نامند. اما آیا می دانید چطور از آن بهره ببرید؟

فوت وفن مصرف جینسنگ؛ گیاه دارویی معجزه گر و شفابخش

به گفته دانشگاه پزشکی مریلند، مطالعات نشان می دهد که جینسنگ می تواند برای درمان بیماری ها و عوارض جسمی زیادی مفید باشد؛ مثلاً دیابت، اختلال بیش فعالی ناشی از کمبود توجه، سرطان و آنفولانزا. در ایالات متحده امریکا، جینسنگ به شکل های پودر، قرص و ریشه خام آن وجود دارد. این گیاه مفید را معمولاً برای تقویت سیستم ایمنی و یاری به بهبود عملکرد کلی بدن مصرف می نمایند.

مصرف جینسنگ به شکل خام

جینسنگ را به صورت ریشه خام بخورید. ریشه جینسنگ را بشویید و آن را به مدت 5 تا 10 دقیقه بخارپز کنید تا نرم گردد و بتوانید به راحتی آن را خرد کنید. ریشه را به قطعات باریک برش بزنید تا بتوانید به سادگی آن را میل نمایید. نگذارید ریشه خنک و سفت گردد. روی قطعات برش زده شده از گیاه جینسنگ عسل بریزید و آنها را در یخچال و در ظرفی که هوا وارد آن نگردد نگهداری کنید. دو تکه از آن را روزانه مصرف کنید تا از مزایای آن به طور کامل بهره مند شوید.

استفاده از جینسنگ در سوپ

جینسنگ را به شکل سوپ هم می توانید مصرف کنید. سوپ مرغ را بر حسب سلیقه و دستور طبخ مورد نظر خود آماده کنید. یک مشت از تکه های برش خورده جینسنگ را به سوپ اضافه کنید. بگذارید سوپ به مدت 2 ساعت آهسته بجوشد تا جا بیفتد. تکه های نرم شده از جینسنگ را نرم و له کنید و آنها را با سوپ مخلوط کنید. حتی می توانید تکه های کوچک جینسنگ را بعد از نرم شدن از سوپ جدا نموده و جداگانه بخورید.

دم کردن جینسنگ به شکل چای

چای جینسنگ دم کنید. 5 تکه از ریشه جینسنگ را در فنجان بریزید. به آن آب داغ اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه بماند تا دم بکشد. مایع را بنوشید. اگر می خواهید چای قوی تری داشته باشید یا از تکه های جینسنگ بیشتری استفاده می کنید، می توانید بگذارید مدت زمان بیشتری دم بکشد. از ریشه هایی که در چای دم کردید می توانید تا 3 مرتبه دیگر استفاده نموده و با آن چای درست کنید. یک قاشق چایخوری پودر جینسنگ را نیز می توانید به عنوان جایگزین ریشه های خام جینسنگ برای دم کردن چای استفاده نمایید.

مصرف کپسول جینسنگ

از کپسول های جینسنگ بهره ببرید. این کپسول ها را می توانید از داروخانه خریداری کنید و آنها را در آب بریزید و سپس، طبق هدایت های روی بسته مصرف کنید.

استفاده از جینسنگ در غذا

گیاه جینسنگ را در طبخ غذا بهره ببرید. پودر جینسنگ را در زمان طبخ برنج به آب برنجی که می خواهید بپزید اضافه کنید یا تکه های جینسنگ یا خود ریشه جینسنگ را در روغن سرخ نموده و در کنار غذا سرو نمایید.

نکات مهم:

  • سعی کنید برای جذب بیشتر جینسنگ و بهره مندی بیشتر از فواید آن، جینسنگ را قبل از صرف غذا میل کنید.
  • جینسنگ را در انواع مختلف خام، ریشه، کپسول و پودر از فروشگاه ها تهیه کنید تا بتوانید به اشکال مختلف و در موقعیت های گوناگون میل کنید.
منبع: فوت و فن / healthfully.com

به "فوت وفن مصرف جینسنگ؛ گیاه دارویی معجزه گر و شفابخش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت وفن مصرف جینسنگ؛ گیاه دارویی معجزه گر و شفابخش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید