چگونه با جوش شیرین دندان را سفید کنیم؟
به گزارش وبلاگ حرفه گرگان، یکی دیگر از راه های سفید کردن دندان با جوش شیرین، ترکیب آن با هیدروژن پراکسید است. در واقع هیدروژن پراکسید هم می تواند به سفید کردن دندان ها یاری کند.
چگونه با جوش شیرین دندان را سفید کنیم؟
برای سفید کردن دندان ها راه های متعددی وجود دارد؛ یکی از این روش ها، سفید کردن دندان با جوش شیرین است که به سادگی در خانه امکان پذیر است. برای این کار می توانید از ترکیب این ماده با مواد خانگی دیگری به راحتی خمیرهایی برای شست و شوی دندان ها تهیه کنید. در ادامه این مطلب می توانید با بعضی روش های سفید کردن دندان ها از طریق جوش شیرین در خانه آشنا شوید.
جوش شیرین خاصیت سایشی برای دندان ها داشته و استفاده از آن می تواند پلاک های تشکیل شده و رسوبات موجود روی دندان ها را از بین ببرد. برای سفید کردن دندان با جوش شیرین می توان آن را با مواد دیگر ترکیب کرد و خاصیت رسوب زدایی این ترکیب را بهبود بخشید.
ترکیب جوش شیرین و لیمو
از آنجا که لیمو خاصیت اسیدی دارد می تواند به خوبی پلاک های موجود روی دندان ها را از بین ببرد. از طرف دیگر لیمو منبع ویتامین ث. بوده و می تواند برای تقویت دهان و لثه ها بسیار موثر باشد. از ترکیب لیمو با جوش شیرین می توان برای سفید کردن دندان ها استفاده کرد. برای این کار می توانید نیم قاشق جوش شیرین را با چند قطره لیموی تازه و آب مخلوط کنید، به میزان ای که یک خمیر به دست آید. سپس از آن روی دندان ها بمالید و حدودا دو الی سه دقیقه صبر کنید و پس از آن شست و شو دهید. برای گرفتن نتیجه مطلوب پیشنهاد می گردد این کار را دو تا سه بار در هفته انجام دهید.
ترکیب جوش شیرین با هیدروژن پراکسید
یکی دیگر از راه های سفید کردن دندان با جوش شیرین، ترکیب آن با هیدروژن پراکسید است. در واقع هیدروژن پراکسید هم می تواند به سفید کردن دندان ها یاری کند. این ماده نوعی شوینده دهان بوده و برای از بین بردن عفونت های دهان و لثه ها استفاده می گردد. شما می توانید این ماده را به راحتی از داروخانه ها تهیه کنید. از ترکیب نصف قاشق از این ماده با یک قاشق جوش شیرین و مخلوط آن جهت تشکیل یک خمیر می توانید برای مسواک کردن دندان ها بهره ببرید.
ترکیب جوش شیرین با خمیر دندان
شما بعلاوه می توانید برای بهبود عملکرد خمیر دندان خود آن را همراه با جوش شیرین به کار گیرید. برای این کار کافی است زمانی که خمیر دندان را روی مسواک خود قرار می دهید کمی پودر جوش شیرین روی آن اضافه کنید و سپس اقدام به مسواک زدن کنید. البته توصیه می گردد این کار را برای هر بار مسواک زدن استفاده نکنید و تنها یک الی سه بار در هفته از ترکیب خمیر دندان و جوش شیرین بهره ببرید.
ترکیب جوش شیرین با نمک طعام
یکی دیگر از موادی که نقش مهمی در سفیدی دندان ها دارد نمک طعام است. برای سفید کردن دندان با جوش شیرین می توانید نمک طعام را با آن مخلوط نموده و با مقداری آب ترکیب کنید تا یک خمیر حاصل گردد. خمیر فوق را روی دندان ها قرار داده و با یک مسواک نرم روی دندان ها بکشید. البته دقت داشته باشید که نمک باید به خوبی در مخلوط با آب حل گردد تا ذرات موجود در نمک به مینای دندان شما آسیب نزند.
ترکیب جوش شیرین با سرکه
برای افزایش براقیت و درخشش دندان ها می توانید جوش شیرین را با چند قطره سرکه مخلوط کنید. سرکه به دلیل خاصیت اسیدی خود می تواند به عنوان یک جرم گیر عالی و سفید کننده خوب به کار رود. هم چنین برای گرفتن نتایج بهتر می توانید به مخلوط حاصل مقداری لیمو هم اضافه کنید.
ترکیب جوش شیرین با عصاره توت فرنگی
عصاره توت فرنگی سرشار از ویتامین های مختلف از جمله ویتامین C بوده که برای سلامت لثه و دهان مناسب است. از طرف دیگر عصاره توت فرنگی تاثیر فوق العاده ای روی سفیدی دندان ها می گذارد؛ بنابراین برای سلامت دهان و دندان و سفیدی و درخشندگی دندان ها می توانید چند توت فرنگی را له نموده و عصاره آن را با پودر جوش شیرین مخلوط نموده و روی دندان ها قرار دهید. حتی می توانید از عصاره توت فرنگی به عنوان دهان شویه برای شست و شوی دهان و دندان بهره ببرید. این کار را می توانید هر روز و به مدت 5 دقیقه انجام دهید.
ترکیب جوش شیرین با زردچوبه
زردچوبه ماده ای است که خاصیت ضد التهاب داشته و برای برطرف التهاب در ناحیه دهان و لثه بسیار مفید می باشد. برای استفاده از زردچوبه می توانید آن را به نسبت دو به یک با جوش شیرین مخلوط نموده و سپس با آب ترکیب کنید و روی دندان ها مسواک کنید. این کار را می توانید هر روز به مدت 5 دقیقه انجام دهید. این کار علاوه بر ایجاد درخشندگی در دندان ها باعث برطرف التهابات احتمالی ناحیه لثه ها هم می گردد.
سفید کردن دندان با جوش شیرین و روغن نارگیل
نارگیل یکی از میوه هایی است که خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی بسیاری دارد. روغن نارگیل هم یکی از مواد با خاصیت آنتی باکتریال بوده و می تواند برای برطرف التهاب دهان و لثه مفید باشد. به راحتی می توان از روغن نارگیل برای مخلوط کردن با جوش شیرین استفاده کرد و به عنوان خمیر برای مسواک زدن استفاده کرد. بعلاوه می توانید کمی پودر نعناع فلفلی هم به مخلوط حاصل اضافه کنید تا خاصیت میکروب زدایی آن را بهبود ببخشید. اضافه کردن نعناع باعث می گردد پس از هر بار شست و شوی دهان حس طروات و تازگی در ناحیه تنفسی هم احساس کنید و حس بهتری به دست آورید.
ترکیب جوش شیرین با مریم گلی
مریم گلی گیاهی است که خاصیت آنتی باکتریال فراوان داشته و از طرف دیگر برای سرکوب درد ناشی از عفونت دندان ها هم توصیه می گردد. شما می توانید این گیاه را از عطاری ها به راحتی پیدا کنید. برای تهیه خمیر جوش شیرین و مریم گلی، ابتدا برگ های خشک شده مریم گلی را در بسابید تا تبدیل به پودر گردد، سپس آن را با جوش شیرین و آب مخلوط نموده تا تبدیل به خمیر گردد. این خمیر را می توان هر روز استفاده کرد. استفاده از آن به خصوص در زمان عفونت و درد دندان توصیه می گردد.
ترکیب جوش شیرین با زنجبیل
زنجبیل خاصیت ضد التهابی فراوانی داشته و التهاب های با درجات بالا مانند التهاب مفاصل (روماتیسم) را به خوبی درمان می نماید. این ماده می تواند برای بر طرف کردن التهاب دهان هم استفاده گردد و همراه با جوش شیرین یک سفید کننده قوی هم به شمار می رود. برای تهیه ترکیب جوش شیرین و زنجبیل می توانید پودر زنجبیل را با جوش شیرین مخلوط نموده و مقداری آب هم به مخلوط فوق اضافه کنید. استفاده از این مخلوط محدودیتی نداشته و می توانید هر روز این کار را انجام دهید.
ترکیب جوش شیرین با آلوئه ورا
آلوئه ورا هم یکی از گیاهانی است که برای برطرف عفونت کاربرد فراوانی دارد. از ترکیب جوش شیرین و آلوئه ورا می توانید برای سفیدکردن و حفظ سلامتی دندان ها بهره ببرید. این ترکیب به خوبی از پوسیدگی دندان ها جلوگیری می نماید و سلامتی دهان و لثه های شما را هم تضمین می نماید.
نکته پایانی
دقت داشته باشید که استفاده بیش از حد از جوش شیرین توصیه نمی گردد چرا که ممکن است باعث آسیب به مینای دندان شما گردد. بعلاوه توصیه می گردد از خوردن آن جلوگیری کنید چرا که ممکن است باعث ایجاد مشکلاتd در بدن شما گردد.
علاوه بر این به یاد داشته باشید که از این ترکیب ها به صورت تناوبی با خمیر دندان های عادی بهره ببرید و آن را به کلی جایگزین خمیر دندان نکنید. چرا که جوش شیرین یک روش جایگزینی نمی باشد بلکه در کنار سایر روش های مراقبتی از دندان می تواند ایفای نقش کند.
منبع:سایت ستاره
منبع: راسخون