کمبود تخت در بیمارستان های انگلیس همزمان با موج پاییزیِ کرونا
به گزارش وبلاگ حرفه گرگان، کالج سلطنتی جراحان انگلیس بیان کرد: تخت های بیمارستانی برای بیمارانی که منتظر جراحی های معمولی در فصل زمستان هستند، باید محافظت شوند تا از وقوع دومین موج گسترده لغو جراحی ها در مراحل بعدیِ شیوع ویروس کرونا جلوگیری شود.

به گزارش وبلاگ حرفه گرگان، با این که به بیمارستان ها گفته شده تا فهرست انتظار رو به افزایش خود را برای اولویت بندی بیش از چهار میلیون بیمار آنالیز نمایند اما مقامات هشدار داده است که سرویس سلامت همگانی انگلیس (NHS) به هدف خود مبنی بر از سرگیریِ 80 درصد جراحی ها قبل از همه گیری (در سرانجام ماه گذشته) دست نخواهد یافت.
روزنامه ایندیپندنت اوایل امسال میلادی (2020) گزارش داد که مسائل مربوط به حفظ سلامت بیماران از ابتلا به ویروس، به معنی تاخیر قابل توجه در جراحی هاست و برخی از بیمارستان ها باید تخت های خود را بردارند یا بخش های خود را جدا نمایند. این امر بدان معنی است که برخی از بیمارستان ها تنها با 50 یا 60 درصد ظرفیت خود می توانند عمل نمایند.
کارشناسان پیش بینی می نمایند که این فهرستِ انتظار تا سرانجام امسال به 10 میلیون نفر برسد، بدین ترتیب وزارت بهداشتِ انگلیس برای بهبود شرایط به سال ها زمان احتیاج دارد.
بنابر گزارش ها برای اولین بار در این کشور بیشتر از دو میلیون نفر بیش از 18 هفته در انتظار بودند و 83 هزار نفر هم بیشتر از یک سال در انتظار جراحی به سر می برند.
در یک نظرسنجی از تقریبا 1000 جراح در ماه گذشته آشکار شد که تنها 14 درصد از جراحان قادر به درمان همان میزان بیمار هستند و تقریبا نیمی از آن ها می گویند که به اتاق های بیشتری احتیاج است تا از اتلاف وقت هنگام نظافت جلوگیری گردد.
دو پنجم پزشکان گفته اند که عمل های جراحی برنامه ریزی شده نسبت به آن چه که سال گذشته شاهدش بودیم 50 درصد کمتر شده است و تقریبا نیمی از آن ها هم گزارش نموده اند که بین 50 تا 80 درصد سطح فعالیت های سال 2019 را انجام می دهند. همچنین تنها یک چهارم پزشکان فکر می نمایند که دست یابی به هدف 80 درصدی امکان پذیر است.
با شیوع مجدد ویروس کرونا خطر جدی موج گسترده لغو جراحی ها به وجود می آید مگر این که برای تخت های جراحی هزینه شده و از آن ها محافظت گردد. این امر به معنای افزایش ظرفیت اتاق و اختصاص تخت های انحصاری به افرادی است که احتیاج به جراحی دارند.
به گزارش ایندیپندنت، در نامه ای که در تاریخ 18 سپتامبر به بیمارستان ها ارسال شده بود، به روسای بیمارستانی گفته شد که فرایند اولویت بندی بیماران را در فهرست انتظار خود آغاز نمایند تا به این ترتیب بیمارانی که به لحاظ بالینی فوری ترین موارد جراحی هستند در ابتدای امر شناسایی شوند.
منبع: خبرگزاری ایسنا