بهترین خوراکی ها برای بیماران کرونایی در دوران بارداری و شیردهی

به گزارش وبلاگ حرفه گرگان، مهر/ مادران باردار و شیرده ای که به بیماری کرونا مبتلا شده اند باید آب بدن به مقدار کافی تأمین شود و مصرف مایعاتی چون سوپ ها مثل سوپ مرغ و آب میوه ها را افزایش دهند.

بهترین خوراکی ها برای بیماران کرونایی در دوران بارداری و شیردهی

وعده های غذایی کم حجم با دفعات زیاد استفاده شود همچنین در صورت بروز اسهال، از وعده های غذایی سبک و کم حجم استفاده شود و از غذاهای خیلی داغ و خیلی سرد و پرچرب پرهیز شود.

در صورت عدم تحمل شیر از مصرف آن خودداری شود. میوه هایی همچون سیب و موز مفید است ولی میوه هایی مثل هلو و انجیر مصرف نشود.

وعده های غذایی کوچک و حاوی مقادیر بالای مواد مغذی شامل پروتئین با کیفیت بالا، ویتامین ها و مواد معدنی مصرف شود. از مواد غذایی غنی از ویتامین و املاح بخصوص انواع میوه ها و سبزی های تازه و فصل بیشتر استفاده شود.

مراقبت های تغذیه ای مادران باردار و شیرده

- ارائه وعده های غذایی کوچک در طول روز حاوی مواد مغذی از جمله پروتئین با کیفیت بالا، ویتامین ها و مواد معدنی

- افزایش دفعات وعده های غذایی

- تأمین آب بدن با استفاده از آب آشامیدنی سالم و مصرف مایعاتی چون سوپ ها و آب میوه های طبیعی

- استفاده از انواع میوه های در دسترس (موز، آلو، زرد آلو، طالبی، کیوی، پرتقال) و سبزی ها (اسفناج، جعفری، هویج، کدو حلوایی، گوجه فرنگی و سیب زمینی) در برنامه غذایی روزانه

منبع: همگردی

به "بهترین خوراکی ها برای بیماران کرونایی در دوران بارداری و شیردهی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بهترین خوراکی ها برای بیماران کرونایی در دوران بارداری و شیردهی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید