دستور پخت کراکت پنیری با روشی ساده و سریع
به گزارش وبلاگ حرفه گرگان، یکی از انواع غذاهای محبوب و خوشمزه در میان فست فودها کراکت پنیری است. دستور پخت کراکت پنیری ممکن است در منابع مختلف با روش های متفاوتی بیان شده باشد. چرا که این غذا بین المللی بوده و در حال حاضر در بسیاری از فست فودهای دنیا سرو می گردد. در این مطلب می خواهیم طرز تهیه کراکت مرغ و پنیر، سیب زمینی و بعلاوه نوع بدون پنیر آن را به شما آموزش دهیم. تنها با به کار بردن مواردی که در اینجا بیان می گردد، می توانید به راحتی در منزل این غذا را تهیه کنید.

کراکت پنیری | |
تعداد نفرات | 4 نفر |
زمان آماده سازی | 2 ساعت |
زمان پخت غذا | 1 ساعت |
میزان سختی | میانه |
دستور پخت کراکت پنیری خوشمزه و ساده
این غذا هم می تواند به عنوان غذای اصلی و هم پیش غذا سرو گردد. معمولا در بسیاری از مهمانی ها آن را با مرغ، گوشت یا ژامبون می بینیم. اما در نهایت یک ماده در همه آن ها مشترک است و آن هم پودر سوخاری است که در نهایت باعث بافت ترد و مجذوب نماینده آن می گردد.
مواد لازم در طرز تهیه کراکت پنیری مخصوص
در این دستور پخت کراکت پنیری به مواد زیر احتیاج خواهید داشت:
مواد مورد احتیاج | میزان لازم |
سیب زمینی میانه | 4 تا 5 عدد |
پنیر پیتزا | 1 لیوان |
پیازچه با جعفری خرد شده | ½ لیوان |
نمک و فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
آرد سفید | ½ لیوان |
پودر سوخاری | ½ لیوان |
تخم مرغ | 2 عدد |
مراحل طرز تهیه کراکت پنیری
برای درست کردن این غذا، کافی است مراحل زیر را تا خاتمه انجام دهید:
- مرحله اول: سیب زمینی ها را شسته و درون قابلمه قرار دهید. سپس 3 تا 4 لیوان آب و میزانی نمک به آن اضافه نموده و روی حرارت قرار دهید تا کاملا پخته شوند.
- مرحله دوم: پوست سیب زمینی را گرفته و آن ها را با گوشتکوب کاملا له کنید.
- مرحله سوم: پیازچه و جعفری خرد شده، پنیر پیتزا، نمک، فلفل و زردچوبه را به این ترکیب اضافه نموده و آن ها را کاملا مخلوط کنید تا بافت نهایی شان یکدست گردد.
- مرحله چهارم: کمی از مواد را برداشته و درون دستان خود به شکل استوانه ای فرم دهید.
- مرحله پنجم: میزانی پنیر پیتزا در میانه آن قرار داده و آن را رول کنید.
- مرحله ششم: درون یک ظرف دیگر، تخم مرغ را شکسته و هم بزنید تا بافت آن از هم باز گردد.
- مرحله هفتم: سیب زمینی رول شده را درون تخم مرغ بزنید سپس در آرد بغلتانید.
- مرحله هشتم: بار دیگر رول سیب زمینی را درون تخم مرغ بزنید و این بار در پودر سوخاری بغلتانید.
- مرحله نهم: سیب زمینی ها را در یک تابه با میزان مناسب روغن سرخ کنید.
- مرحله دهم: پس از سرخ کردن باید آن ها را روی یک دستمال روغن گیر قرار دهید تا چربی اضافی آن کاملا گرفته گردد.
طرز تهیه کراکت مرغ با پنیر پیتزا
اگر می خواهید از کراکت، به عنوان یک غذای کامل بهره ببرید، می توانید طرز تهیه کراکت مرغ با پنیر پیتزا را امتحان کنید. در این روش باید سینه مرغ را با استفاده از پیاز، نمک و ادویه پخته سپس ریش ریش کنید. حال آن را با سیب زمینی پخته و بعلاوه کمی فلفل دلمه ای خرد شده، سس کچاپ، مایونز و بعلاوه پنیر پیتزا و ادویه مخلوط کنید. این ترکیب را درون یک ظرف مستطیلی با ضخامت 1.5 تا 2 سانت پخش کنید و روی آن سلفون کشیده و اجازه دهید برای مدت زمان 3 ساعت درون یخچال بماند.
پس از خارج کردن کراکت مرغ، آن را به صورت نواری برش زده و ابتدا در تخم مرغ، آرد سفید سپس در پودر سوخاری بغلتانید و سرخ کنید. خروجی نهایی در این روش طرز تهیه کراکت مرغ و پنیر در کنار سیب زمینی سرخ نموده و سس مخصوص سرو می گردد.
طرز تهیه کراکت سیب زمینی بدون پنیر پیتزا
در میان فهرست انواع سوخاری می توانید کراکت های بدون پنیر را هم جای دهید. اگرچه پنیر پیتزا از میان ترکیبات این غذا حذف می گردد، اما طعم نهایی آن بینظیر است. موادی که برای این روش احتیاج دارید، سیب زمینی، کره، تخم مرغ، نمک، شیر یا خامه صبحانه و بعلاوه آرد سفید و پودر سوخاری است. برای این غذا، ضروری است سیب زمینی را خرد نموده و بپزید. سپس آن ها را با استفاده از رنده ریز، کاملا رنده کنید. کره را به سیب زمینی اضافه نموده و به طور کامل مخلوط کنید. اکنون باید خامه را به آن اضافه کنید و ورز دهید تا بافتش کمی چسبنده گردد.
این ترکیب را درون سینی پهن نموده و اجازه دهید برای 1 ساعت درون یخچال باقی بماند. سپس آن را به فرم دلخواه برش داده و ابتدا درون آرد سفید، سپس تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید و در نهایت سرخ کنید.
نکات مهم برای درست کردن کراکت پنیری
با وجود کامل بودن تمام مراحل پخت این غذا، بهتر دانستیم که بعضی از نکات و فوت و فن های آن را هم در اینجا عنوان کنیم:
- می توانید برای درست کردن این غذا، از گوشت ریش ریش شده هم بهره ببرید. این روش پخت شبیه به مدلی است که با مرغ تهیه می گردد.
- بهتر است به منظور زیباتر شدن غذا، میزان کراکت ها را مشابه با هم انتخاب کنید.
- در تهیه کراکت مرغ، می توانید به جای اضافه کردن پنیر به ترکیبات، آن را در مرکز مواد قرار دهید و آن را قبل از قرار دادن در یخچال رول کنید. پس از این مرحله می توانید برش های حلقه ای را ایجاد نموده و کراکت را سرخ کنید.
- میزان مواد طعم دهنده مورد استفاده در این غذا را می توانید مطابق با سلیقه خود تغییر دهید.
دستور پخت کراکت پنیری و امتحان کردن طعم تازه سوخاری
در این مطلب به طور کاملی مراحلی که برای درست کردن این غذا احتیاج دارید، را برای شما عنوان کردیم. تنها با طی کردن همین مراحل ساده می توانید طعم این غذای رستورانی را در منزل بچشید. البته روش های دیگری هم برای درست کردن آن وجود دارد و گاهی از افزودنی های مختلف دیگری هم در آن استفاده می گردد.
در خاتمه، اگر شما هم به این مدل از غذاها علاقه دارید، می توانید فهرست کاملی از غذاهای سوخاری را در وبلاگ حرفه گرگان ببینید. در این پلتفرم فست فودهایی قرار دارند که منوی خود را به همراه قیمت در اختیار شما گذاشته و امکان سفارش آنلاین غذا را برایتان فراهم می نمایند. آنچه که در نهایت پس از ثبت سفارش به دستتان می رسد، دقیقا شبیه به همان چیزی است که در مراجعه حضوری دریافت خواهید کرد.
منبع: اسنپ فود