اردور سبزیجات با نان باگت یک پیش غذای سالم خوشمزه
به گزارش وبلاگ حرفه گرگان، اردور سبزیجات با نان باگت (Veggie Dip in Baguette Rounds) یک پیش خوراک ساده است که در کمتر از 10 دقیقه آماده خواهد شد. نکته جالب توجه در رابطه با این نوع اردور این است که دست شما در انتخاب سبزیجات کاملا باز است و تنها با در نظر دریافت ذائقه خود بهترین گزینه را انتخاب خواهید کرد و از خوردن آن لذت می برید. سبزیجات پیشنهادی ما برای این اردور شامل: هویج، فلفل دلمه ای رنگی، مارچوبه و سیب زمینی می باشد.
مواد لازم برای تهیه اردور سبزیجات با نان باگت
کنسرو ماکارونی 1 بسته
نان باگت 1 بسته
پنیر پیتزا به میزان لازم
سبزیجات خلال شده به میزان لازم
طرز تهیه اردور سبزیجات با نان باگت
فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
نان باگت را به صورت اریب -مطابق تصویر- برش بزنید و به یاری قاشق و یا با فشار دست وسط آن ها را فشرده کنید.
درون نان ها را با یک قاشق سوپ خوری از مایع گوشتی پر کنید. (در صورت تمایل می توانید مایع گوشتی را از قبل خودتان آماده نمایید. برای این منظور پیاز و گوشت چرخ نموده را با مقدار اندکی کره و روغن مایع تفت دهید، سپس ادویه هایی نظیر نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر تخم گشنیز و ... را به گوشت اضافه کنید و در صورت تمایل با قارچ و آب لیموی تازه آن را طعم دار کنید.) و در نهایت پنیر روی آن بریزید.
سبزیجات (هویج، فلفل دلمه ای رنگی، مارچوبه و سیب زمینی) را به صورت خلالی خرد کنید و از هر کدام 3 الی 4 عدد روی باگت ها قرار دهید. توصیه ما به شما این است که از سبزیجات رنگی در پخت این پیش خوراک استفاده نمایید. در این صورت این سبزیجات جلوه زیبا تری به میز شما خواهد داد.
باگت ها را درون سینی فر قرار دهید و به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید تا جایی که پنیر و باگت ها برشته شوند. در نهایت می توانید از جعفری ساطوری شده برای تزئین استفاده نمایید.
منبع: گردشبان