لازانیا کدوحلوایی
به گزارش وبلاگ حرفه گرگان، کدوحلوایی مختص فصل پاییز است و از آن انواع غذاها و دسرهای خوشمزه تهیه می نمایند. این ماده خوراکی مملو از خواص و ویتامین است و مانع از بروز سرطان در بدن انسان می گردد.
- تعداد: 8 نفر
- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان استراحت: 15 دقیقه
- زمان پخت: 50 دقیقه
مواد لازم
- یک پیمانه پوره کدوحلوایی
- 1.5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک عدد پیاز میانه خرد شده
- 4 تا 6 حبه سیر رنده شده
- 450 گرم سوسیس
- 800 گرم سس گوجه فرنگی
- ¼ پیمانه ریحان خرد شده
- ¼ پیمانه جعفری خرد شده
- نصف قاشق چایخوری پودر آویشن
- نمک و فلفل سیاه
- 450 گرم لازانیا
- یک عدد تخم مرغ درشت
- 2.5 پیمانه پنیر ریکوتا
- دو پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
- نصف پیمانه پنیر رومانو رنده شده
- یک کدوسبز بزرگ خرد شده
طرز تهیه
1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. پوره کدوحلوایی را داخل آبکش بریزید و کنار بگذارید تا کاملا آب اضافه آن گرفته گردد.
2- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز را داخل تابه بریزید و 6 تا 7 دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک گردد. سیر را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید. سوسیس را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شوند. حدود نصف لیوان آب بریزد و حرارت را کم کنید تا مواد کاملا مغزپخت شوند. سس گوجه فرنگی و سبزیجات را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم نیم جوش گردد. نمک و فلفل بزنید و در تابه را بگذارید تا 15 دقیقه بماند.
3- سپس در یک تابه بزرگ، آب و نمک بریزید تا جوش بیایند، لازانیا را اضافه کنید و پس از اینکه کمی نرم شدند آنها را آبکش کنید. روی آنها نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید.
4- پوره کدوحلوایی را با تخم مرغ ها مخلوط کنید و به آنها نمک و فلفل بزنید. در کاسه ای دیگر، پنیرهای ریکوتا، یک پیمانه موزارلا و رومانو را با یکدیگر مخلوط کنید.
5- کف پیرکس یک لایه سس بریزید، یک لایه لازانیا بچینید و از مخلوط کدوحلوایی روی نودل ها بگذارید. روی آنها یک لایه کدوسبز بگذارید و دوباره لازانیا قرار دهید. روی آن یک لایه از مخلوط پنیر بریزید و با مقداری سس سطح آن را بپوشانید. همین ترتیب را دوباره تکرار کنید. در آخر، یک لایه سس و یک لایه پنیر موزارلا بریزید و به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر بگذارید تا پخته و سطح آن طلایی گردد.
6- پیش از برش دادن لازانیا اجازه دهید 15 دقیقه خنک گردد.
منبع: فوت و فن