لازانیا کدوحلوایی

به گزارش وبلاگ حرفه گرگان، کدوحلوایی مختص فصل پاییز است و از آن انواع غذاها و دسرهای خوشمزه تهیه می نمایند. این ماده خوراکی مملو از خواص و ویتامین است و مانع از بروز سرطان در بدن انسان می گردد.

لازانیا کدوحلوایی
  • تعداد: 8 نفر
  • زمان تهیه: 20 دقیقه
  • زمان استراحت: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 50 دقیقه

مواد لازم

  • یک پیمانه پوره کدوحلوایی
  • 1.5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک عدد پیاز میانه خرد شده
  • 4 تا 6 حبه سیر رنده شده
  • 450 گرم سوسیس
  • 800 گرم سس گوجه فرنگی
  • ¼ پیمانه ریحان خرد شده
  • ¼ پیمانه جعفری خرد شده
  • نصف قاشق چایخوری پودر آویشن
  • نمک و فلفل سیاه
  • 450 گرم لازانیا
  • یک عدد تخم مرغ درشت
  • 2.5 پیمانه پنیر ریکوتا
  • دو پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  • نصف پیمانه پنیر رومانو رنده شده
  • یک کدوسبز بزرگ خرد شده

طرز تهیه

1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. پوره کدوحلوایی را داخل آبکش بریزید و کنار بگذارید تا کاملا آب اضافه آن گرفته گردد.

2- یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز را داخل تابه بریزید و 6 تا 7 دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک گردد. سیر را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید. سوسیس را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شوند. حدود نصف لیوان آب بریزد و حرارت را کم کنید تا مواد کاملا مغزپخت شوند. سس گوجه فرنگی و سبزیجات را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم نیم جوش گردد. نمک و فلفل بزنید و در تابه را بگذارید تا 15 دقیقه بماند.

3- سپس در یک تابه بزرگ، آب و نمک بریزید تا جوش بیایند، لازانیا را اضافه کنید و پس از اینکه کمی نرم شدند آنها را آبکش کنید. روی آنها نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید.

4- پوره کدوحلوایی را با تخم مرغ ها مخلوط کنید و به آنها نمک و فلفل بزنید. در کاسه ای دیگر، پنیرهای ریکوتا، یک پیمانه موزارلا و رومانو را با یکدیگر مخلوط کنید.

5- کف پیرکس یک لایه سس بریزید، یک لایه لازانیا بچینید و از مخلوط کدوحلوایی روی نودل ها بگذارید. روی آنها یک لایه کدوسبز بگذارید و دوباره لازانیا قرار دهید. روی آن یک لایه از مخلوط پنیر بریزید و با مقداری سس سطح آن را بپوشانید. همین ترتیب را دوباره تکرار کنید. در آخر، یک لایه سس و یک لایه پنیر موزارلا بریزید و به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر بگذارید تا پخته و سطح آن طلایی گردد.

6- پیش از برش دادن لازانیا اجازه دهید 15 دقیقه خنک گردد.

منبع: فوت و فن

به "لازانیا کدوحلوایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "لازانیا کدوحلوایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید