دستور پخت پیتزا ماهی تن
به گزارش وبلاگ حرفه گرگان، در تهیه این پیتزا از تن ماهی استفاده شده است که اگر عضوی از خانواده شما با خوردن ماهی مشکل دارد با تن ماهی از خوردن این غذا مطمئنا لذت خواهد برد.
پیتزا ماهی تن یک غذای لذیذ است که در آلمان تهیه می گردد. پیتزا یکی از غذاهای سنتی کشور ایتالیا است که بعد از مدتی تعداد مراکز پخت آن در کشورهای مختلف و ایران نیز گسترش یافت. در ایران و حتی جهان پیتزا یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذا ها محسوب می گردد و هواداران بسیاری دارد. بنابراین بهتر است همراه با وبلاگ حرفه گرگان کمی با پخت این غذای خوشمزه آشنا شویم.
مواد لازم برای پیتزای ماهی تن و ریحان سیسیلی
- گوجه فرنگی فیله شده: 2عدد
- کنسرو ماهی تن: 360 گرم
- پنیر موتزارلا: 180 گرم
- فلفل سبز: 1 عدد
- خمیر پیتزا: دو ورقه
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپخوری
- سیر ریزخرد شده: 1 حبه
- روغن زیتون بکر: 2 قاشق غذاخوری
- نمک دریا: 1 قاشق جایخوری
- فلفل سیاه تازه آسیاب شده: نصف قاشق چایخوری
- ریحان تازه: 20 برگ
طرز تهیه پیتزا ماهی تن :
- خمیر پیتزا را آماده کنید.
- صفحه ظرف پیتزا را کمی چرب کرده و روغن زیتون را روی آن بمالید.
- بعد پیاز ها را کمی تفت دهید.
- گوجه فرنگی ها را به آن افزوده و همراه با هم تفت می دهیم
- این مواد را بعد از 5 دقیقه روی خمیر پیتزا ریخته و پهن می کنیم.
- سپس فلفل دلمه ای و تن ماهی یا ساردین را روی آن می ریزیم.
- زیتون های بدون هسته را روی مواد می چینیم.
- بعد به قطر یک سانت پنیر پیتزای رنده شده را روی آن ها پاشیده و در فر که قبلاً گرم شده و به حرارت متوسط رسیده، روی طبقه وسط فر در حدود 15 الی 20 دقیقه طبخ می کنیم.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای فست فودی اشترودل؛ میان وعده لذیذ اتریشی را مطالعه کنید.
منبع: پیام دلتا
تاریخ انتشار: 15 آذر 1399
آخرین بروزرسانی: 15 آذر 1399
گردآورنده: herfe-gorgan.quiz1.ir
شناسه مطلب: 17959
به "دستور پخت پیتزا ماهی تن" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "دستور پخت پیتزا ماهی تن"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید