طرز تهیه دمی کباب خوشمزه به روش بازاری
به گزارش وبلاگ حرفه گرگان، دمی کباب یکی از انواع غذا های ساده و قدیمی ایرانی است که با دستور های متنوعی تهیه می گردد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دمی کباب با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت چرخ نموده 500 گرم
پیاز 1 عدد بزرگ
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
برای تهیه سس
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
آب پیاز 2 قاشق غذاخوری
آب سرد ½ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
زردچوبه و روغن به اندازه کافی
طرز تهیه دمی کباب
مرحله اول
برای تهیه دمی کباب خوشمزه و سنتی در ابتدای کار پیاز را با رنده ریز رنده نموده و آب اضافی آن را می گیریم و برای تهیه سس کنار می گذاریم. در ادامه گوشت چرخ نموده را به همراه پیاز داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله اندازهی نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه نموده و مواد را به خوبی ترکیب مخلوط می کنیم تا بافتشان چسبناک و منسجم گردد. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم.
مرحله سوم
پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب فر انتخاب نموده و آنرا با روغن چرب می کنیم. در ادامه مایه کباب را درون تابه می ریزیم و به صورت یکدست در کف تابه پخش می کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم گردد. در صورت تمایل می توانیم اندازهی گوجه فرنگی و پیاز ورقه شده به همراه چند عدد فلفل سبز نیز روی مایه کباب بچینیم.
مرحله پنجم
حالا تابه را به مدن 20 تا 25 دقیقه درون فر قرار داده و اجازه می دهیم کباب بپزد. در همین حین سس کباب را آماده می کنیم، برای این منظور رب گوجه فرنگی را با آب پیاز، آب سرد و اندازهی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و 1 قاشق روغن ترکیب می کنیم.
مرحله ششم
پس از گذشت 25 دقیقه کباب را از فر خارج نموده و سس را روی آن می ریزیم. در ادامه تابه را مجددا به مدت 10 تا 15 دقیقه درون فر قرار می دهیم. پس از گذشت این زمان کباب را از فر خارج نموده و به همراه برنج یا نان سرو می کنیم.
منبع: فرارو