طرز تهیه کرسیپی سیب زمینی و مرغ؛ یک میان وعده خوشمزه
به گزارش وبلاگ حرفه گرگان، خبرنگارانـ امروز فست فود ها در تمام جهان جایگاه ویژه ای دارند، به طوری که ذائقه بسیاری از مردم از غذا های سنتی به سمت غذا های مدرن و یا به اصطلاح فست فود میل پیدا نموده است. ویژگی مهم فست فود ها صرف نظر از طعم دلچسبی که دارند، مدت زمان کوتاهی است که صرف آماده کردن آن ها می گردد. در این میان سوخاری ها یکی از انواع محبوب فست فود ها هستند که هواداران زیادی دارند.
کریسپی نوعی سیب زمینی بسیار ترد و سوخاری است که معمولا به صورت خلالی تهیه می گردد و بسیار خوشمزه و پر هوادار است. کریسپی به روش های مختلفی تهیه می گردد و یکی از روش های مشهور برای تهیه کریسپی فریز کردن سیب زمینی است. کریسپی سیب زمینی و مرغ یکی از خوشمزه ترین انواع کریسپی است که از ترکیب سیب زمینی و مرغ پخته با نشاسته ذرت و ادویه های طعم دهنده مانند پودر سیر و پودر پیاز تهیه می گردد و بسیار خوشمزه است.
در ادامه این مطلب طرز تهیه کریسپی سیب زمینی و مرغ همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه کریسپی سیب زمینی و مرغ
سیب زمینی: 4 عدد
پنیر پارمسان: یک سوم پیمانه
مرغ پخته و خرد شده: یک دوم پیمانه
نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری
پودر سیر: یک دوم قاشق غذاخوری
پودر پیاز: 1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه: 1 قاشق چای خوری
نمک: به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن: به مقدار لازم
نکات مربوط به مواد اولیه
1 ـ نکات مربوط به پنیر پارمسان
پنیر پارمسان یکی از محبوب ترین انواع پنیر های ایتالیایی است که به صورت رنده شده، پودر شده، تکه ای و ورقه ای در بازار موجود است. پارمسان نوعی پنیر زرد کم رنگ است که بافت سستی دارد و فرآوری آن موقع بسیار زیادی می برد. این پنیر سرشار از پروتئین است و هضم آسانی دارد. پنیر پارمسان برای تهیه انواع پاستا، سس، سالاد و سوپ ها کاربرد دارد. تفاوتی که پارمسان با پنیر پیتزا های معمول دارد، در نوع به عمل آوردن آن هاست. پنیر پیتزا باید حتما روی غذا پخته و آب گردد؛ اما پنیر پارمسان نیازی به پخت و آب شدن ندارد و شما می توانید پودر یا رنده شده آن را برای روی غذا بهره ببرید.
2 ـ نکات مربوط به نشاسته ذرت
نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت بعلاوه بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن می شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسر ها و غذا ها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمی توان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را می توانید در بسته بندی های بهداشتی از فروشگاه های مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.
3 ـ نکات مربوط به مرغ
یکی از نکات بسیار مهم در تهیه انواع غذا ها انتخاب مواد اولیه سالم و تازه است. وقتی می خواهید مرغ را انتخاب کنید، حتماً جا هایی مانند ران و بال را که اتصال دارند، چک کنید؛ زیرا ماندگی و ناسالم بودن مرغ در این قسمت ها زود تر معین می گردد. اگر این قسمت ها بوی نامطبوعی بدهد؛ یعنی مرغ تازه نیست. حواستان باشد مرغ هایی را که خیلی خیس هستند، انتخاب نکنید. رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلاً فریز شده است. اگر از مرغ های بسته بندی استفاده می کنید، حتما تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که خون آبه نداشته باشد. برای تهیه کریسپی سیب زمینی و مرغ می توانید از سینه مرغ، فیله و یا ران مرغ بهره ببرید.
طرز تهیه کریسپی سیب زمینی و مرغ
1 ـ برای آغاز کار ابتدا سیب زمینی ها را آبپز کنید؛ سپس اجازه بدهید کاملا خنک گردد. بعد از خنک شدن سیب زمینی آن را پوست و پوره کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید.
2 ـ مرغ را بپزید و بعد از خنک شدن آن را کاملا خرد کنید، به گونه ای که حالت پوره مانند داشته باشد؛ سپس مرغ خرد شده را به پوره سیب زمینی اضافه کنید.
3 ـ در مرحله بعد نشاسته ذرت، پنیر پارمسان، فلفل سیاه، نمک، پودر سیر و پودر پیاز را به سیب زمینی و مرغ پخته اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد کاملا با هم مخلوط شوند. حالا مواد آماده را داخل یک کیسه فریزر ضخیم بریزید و با کف دست مواد را کاملا داخل کیسه پهن کنید و کیسه مواد را به مدت یک ساعت داخل فریزر بگذارید.
4 ـ یک ساعت بعد کیسه را از فریزر خارج کنید و با قیچی روی کیسه را ببرید. حالا مواد کریسپی را که منجمد شده است، به صورت نوار های افقی پهن برش بزنید و برش های آماده را داخل روغن داغ سرخ کنید. در این مرحله کریسپی سیب زمینی و مرغ خوشمزه شما آماده سرو است که می توانید آن را همراه با سس کچاپ یا هر نوع سسی که دوست دارید، میل کنید، نوش جان.
منبع: فرارو