نحوه ساخت درب آهنی

به گزارش وبلاگ حرفه گرگان، درب های آهنی از بخش های مهم سازه محسوب می شوند و در ساختمان سازی برای مصارف مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. برای تهیه درب مکان های مختلف و سازه های گوناگون باید نیازسنجی دقیقی داشته باشید چون خرید و کارگذاشتن موردی نامناسب زحمت و خسارت هایی به شما تحمیل می نماید.

نحوه ساخت درب آهنی

در این مقاله می خواهیم از نحوه ساخت درب آهنی برایتان بگوییم. امنیت، زیبایی و نمای سازه ها تا حد زیادی در گروی درب ورودی یا بخش های مختلف آنها است. اما رسیدن به خروجی مناسب به عنوان درب برای کارگذاشتن در ساختمان های مختلف چطور انجام می گردد؟ با ما همراه باشید تا از طراحی و ساخت آنها برایتان بگوییم.

برای ساخت درب آهنی چه مراحلی انجام می گردد؟

نحوه ساخت درب آهنی با طراحی شروع می گردد. در واقع، نخستین قدم، این است که با در نظرگرفتن احتیاجهای سازه و اصول فنی و زیبایی شناسی طرحی از درب مناسب خلق گردد. برای شروع فراوری هم آهن را در مجاروت گرما و حرارت قرار می دهند تا فرایند ذوب شدن شروع گردد.

مواد ذوب شده هم روانه قالب هایی می شوند که به آنها شکل و طرح مناسبی می دهند. طراحی درب آهنی تک لنگه یا دولنگه بنا به احتیاج پروژه های ساخت و سلیقه سازندگان صورت می گیرد. در گام بعدی هم احتیاج به رنگ کاری به وجود می آید.

ایجاد طرح ها و شکل های مختلف روی درب های آهنی هم با ابزارهایی نظیر موارد زیر صورت می گیرد:

  • دستگاه پانچ؛
  • دستگاه پرس cnc.

این دستگاه ها تحت فشار زیاد می توانند لبه های سخت یا توخالی روی سطح درب به وجود بیاورند. برای این کار هم از فولاد مسطح برش خورده استفاده می گردد. این محصول فولادی با دستگاه پانچ و پرس با فشار زیاد در محل های مناسب و متناسب با طراحی درب قرار می دهند. در این صورت، امکان اتصال بخش های مختلف درب مقدور می گردد.

بعد از این قدم ها، نوبت به جوشکاری بخش های مختلف می رسد. اگر بنا به ساخت درب و پنجره های آهنی با کیفیت مطلوب و مقاومی باشد، باید جوشکاری بخش های گوناگون آن به درستی انجام گیرد.

فرایند جوشکاری در فراوری درب آهنی

بنا به نقشه ساخت درب آهنی و طرحی که برای آن در نظر گرفته می گردد، جوشکاری هایی انجام می گیرد. سطوحی از درب که تحت این عملیات قرار می گیرند هم باید فاقد زنگ زدگی یا رنگ خوردگی باشند.

اگر این شرایط مهیا نباشد، جوشکاری به درستی صورت نمی گیرد و در واقع، امکان عبور جریان برق به طور کامل فراهم نمی گردد. یکی از اصلی ترین گام های آماده سازی درب برای فرایند جوشکاری هم تمیزکاری سطح است.

با جوشکاری، بخش های مختلف درب آماده می گردد؛ لولاگذاری و کارگذاشتن جای قفل در همین عملیات انجام می گیرند.

انتها فرایند در نحوه ساخت درب آهنی

با ایجاد جوشکاری های لازم روی سطح درب آهنی، از چارچوب یا ابزارهای دیگری هم برای اتصال درب استفاده می گردد. انتخاب اجزای مناسب برای الحاق به درب هم اهمیت زیادی دارد. همه چیز باید متناسب با جنس درب، کارکرد و مدل آن انتخاب گردد.

جوشکاری که به انتها می رسد، لبه های جوش خورده هم صاف می شوند و صیقل می خورند. در نهایت هم رنگی اولیه موسوم به رنگ پرایمر به درب زده می گردد. این رنگ ظاهر نهایی درب را معین نمی کند و زمینه ای است که برای آماده سازی بستر رنگ کاری نهایی در نظر گرفته می گردد.

کیفیت و مزایای درب آهنی چگونه است؟

درب های آهنی امنیت خوبی برای سازه ها و ساختمان های گوناگون فراهم می نمایند. برای تهیه درب های آهنی معمولا از ورق های فلزی استفاده می گردد. ورق ها روی چارچوب هایی کشیده می شوند و اسکلت اولیه درب را فراهم می نمایند. برای ساخت این نوع از درب ها باید به قیمت ورق آهنی هم دقت گردد.

مقدار و وزن درب های آهنی بسیار متنوع است. دقت کنید که هرچقدر درب ها سنگین تر باشند، ایمنی بالاتری فراهم می نمایند اما امکان دارد که استفاده از آنها کمی دشوارتر گردد. توجه به کارایی، زیبایی و ایمنی در طراحی درب های آهنی اهمیت زیادی دارد. در واقع، باید کوشش گردد تا همه این ویژگی های لازم بتوانند در مسیری هم افزا و متعادل، نتیجه ای مطلوب فراهم نمایند.

مزایای درب های آهنی هم به توضیح زیر است:

  • استحکام درب های آهنی بالا است و می تواند به باربری اجزای باربر هر دیوار هم یاری کند. در نتیجه، استحکام سازه بالا می رود.
  • نگهداری و تعمیرات درب هایی از این جنس بسیار ساده است و هزینه های کمتری نسبت به محصولاتی از جنس های دیگر به همراه دارد.
  • برای ساخت وساز در موقعیت های مکانی تحت خطر زلزله، استفاده از درب های آهنی برای تقویت استحکام و ایمنی سازه توصیه می گردد.

قیمت درب آهنی چقدر است؟

درب های آهنی بنا به طرح، مقدار آهن و مدلی که دارند، قیمت های مختلفی خواهند داشت. وزن درب از عوامل اثرگذار بر شکل گیری قیمت آن است. این درب ها از جنس یکی از حساس ترین محصولات بازار فلزات هستند.

بازار آهن همیشه در پیچ وخم های پرنوسانی به سر می برد و عناصر و عوامل گوناگونی روی قیمت ها در آن نقش بازی می نمایند. تغییرات ارز، تصمیمات مالی خردوکلان و عرضه و تقاضا می توانند روی قیمت آهن و به تبع آن، نرخ خرید و تهیه درب های آهنی اثرگذار باشند.

برای خرید بهتر و ساخت درب هایی مناسب و ارزان باید نگاهی به بازار داشته باشید و با رصد قیمت ها در برترین زمان ممکن دست به خرید بزنید. مراجعی برای اطلاع رسانی درباره انواع مقاطع فولادی و فلزی از جمله قیمت روز پروفیل و آهن وجود دارد. با آشنایی با چنین پایگاه هایی برنامه ریزی برای خرید آسان تر و به صرفه تر خواهد شد.

در آخر

برای تهیه انواع محصولات فلزی و فولادی در پروژه های ساختمانی گوناگون باید به قیمت ها در بازار، دقت ویژه ای داشته باشید. قیمت ها مدام در نوسان هستند و وجود مرجعی که بتواند دقیق و به روز، شما را در جریان نرخ محصولات و مقاطع گوناگون قرار دهد، بسیار پراهمیت است.

یکی از مراجع فعال در این زمینه، بازرگانی فولاد آیرومارت (پیشرو صنعت نفت آسیا) است. این شرکت با سابقه طولانی در حوزه تأمین و بازرگانی مقاطع فولادی در حیطه اطلاع رسانی قیمت ها و استعلام گیری نرخ مقاطع مختلف مشغول به کار است. برای تماس با این مجموعه حرفه ای می توانید از روش های زیر بهره ببرید:

  • با شماره تلفن 45306-021 تماس بگیرید.
  • به وبسایت iromart.com مراجعه کنید.

بسیاری از دست اندرکاران پروژه های ساخت وساز با این مجموعه نام آشنا همکاری دارند. برای تهیه محصولات و مقاطع فولادی و فلزی و آگاهی از قیمت های به روز و درست به آیرومارت اعتماد کنید.

آشنایی با نام های معتبر می تواند روی کیفیت هر پروژه ساختمانی اثرگذاری شدیدی داشته باشد. برای تهیه درب های آهنی هم احتیاج به در نظرگرفتن کیفیت در طراحی، ساخت و آماده سازی وجود دارد.

منبع: اتاق

به "نحوه ساخت درب آهنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نحوه ساخت درب آهنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید